Monday, November 22, 2010

Pernicious Anaemia Investigations

??..... NO FALL IN HOUSE AND LADY COCCA 'PRIMAVERAAAA ..... SWEET CUPCAKE IN BLOOM! Vanilla cupcake and the Devil's Food Cupcake


raining outside for days, but in my kitchen is primaveraaaaaaaaaaaa!!
flowers bloom ... fly little bee .... I feel so Heidi in his fields in bloom ... but I miss the kid ...;-)...
Some days ago a friend of mine told me: "What a nice cup of me make them?" This question
whole body began to move .... brain ... hands ... so I lit the famous bulb, I had to do 12, then 6 different subjects, and these are the first bee ... .

Too cute ....
The cupcake recipe is to sponge , Francesco is the magician of the cupcake!
The recipes can be found HERE (or here ).... and HERE ..... try them because they are simply divine, melt in your mouth!

Francesco's recipe is the dough that includes chocolate frosting .... simply sinful!!

cupcake with vanilla and triple chocolate ( Devil's food cupcake )

Ingredients for 16-18 cupcake:
  • 38 grams of cocoa powder
  • 90 ml of hot water
  • 90 gr di farina per dolci
  • 90 gr di farina 00
  • 5 gr di bicarbonato di sodio
  • 5 gr di lievito per dolci
  • 7 gr di sale fino
  • 180 gr di burro
  • 225 gr di zucchero
  • 2 uova grandi, a temperatura ambiente
  • 9 ml di estratto di vaniglia
  • 120 ml di panna da cucina
Procedimento: 
Riscaldate il forno a 180°.
Foderate una teglia per muffin coi pirottini di carta e mettetela da parte.
In una ciotola miscelate il cacao in polvere e l’acqua calda fino ad ottenere una crema liscia ed omogenea.
In un’altra ciotola setacciate la farina, il bicarbonato di sodio, il lievito ed il sale.
Sciolgliete il burro assieme allo zucchero in un pentolino a fuoco medio e mescolate fino ad unire gli ingredienti.
Togliete il pentolino dal fuoco e versate il composto nella ciotola del Ken ( o a mano ) .
A velocità media e con la frusta piatta, mescolate fino a quando il tutto si sia raffreddato, più o meno 4 o 5 minuti.
A questo punto aggiungete le uova, una alla volta, mescolando per farle incorporarle e raschiando i lati della ciotola con una spatola per amalgamare bene.
Unite la vaniglia e la crema di cioccolato e mix well.
Lower the mixer speed to slow, and incorporated the flour in 2 times, alternating with the cream, and stir just until the ingredients are just combined.
Divide the mixture into the baking cups, fill 3 / 4 full, bake and cook for about 20 minutes. Transfer the pan on a wire rack and let cool for 15 minutes.
Remove the cupcakes with the help of a fork and let cool completely.
It 's a classic with the chocolate frosting .... find the recipe HERE .
I assure you that they are divinely good indeed, as I said Francesco .... Peccaminosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
in this caso non ho fatto il frosting ma ho usato decorazioni in pdz ma credetemi sono ottimi e bellissimi anche così.....








 Spero vi siano piaciuti.....Ciaoooooooooooooooo Lady

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